Op zoek naar een plek?

Schrijf uw kind tijdig in als u een plaats wil reserveren bij onze kinderopvang. Inschrijven verplicht u tot niets.

Rondleiding

Wilt u graag een kijkje komen nemen in onze kinderopvang? Dat kan. Vul dit formulier in of bel ons op 020-4121026 om een afspraak te maken.

Cowboys & Indiana
Overtoom 272-274
1054 JB Amsterdam
Tel: 020-4121026

Welkom bij het leukste kinderdagverblijf van Amsterdam, Cowboys & Indiana

Naast het leukste kinderdagverblijf heeft Cowboys & Indiana sinds kort ook de leukste BSO van Amsterdam geopend aan de Nicolaas Beetsstraat 112 H ! Buitenschoolse opvang Cowboys & Indiana, Het Wilde Westen.

Voor meer info kunt u mailen met info@het-wilde-westen.nl

.

Wij zijn een zelfstandig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer.

Onze locatie aan de Overtoom heeft drie groepen een baby een dreumesgroep en een peutergroep. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier alle dagen gezellig in de weer met maximaal 33 kinderen. Uniek hier is de enorme achtertuin van 180 m2  en een eigen moestuin die kinderen zelf mogen verzorgen. Daarnaast zullen wij regelmatig met de bolderkar een bezoek brengen  aan het mooie nabij gelegen Vondelpark.

Wij vinden het belangrijk om de kinderen van Cowboys en Indiana een stabiele omgeving te bieden waar emotionele veiligheid, aandacht voor de behoefte van het kind en een uitdagende omgeving centraal staan. Dit geeft het kind een gevoel van (zelf)vertrouwen. Het kind krijgt zo de ruimte en de gelegenheid om zich optimaal te ontwikkelen.

Achter de kleine voorgevel huist een grote mogelijk tot ontdekken, de groepen zijn ruim opgezet en bied de kinderen een warme vertrouwde omgeving waar zij hun ontdekkingsreis door het leven kunnen starten.

Het opvangen van kinderen is een grote verantwoordelijkheid en daarom werken wij alleen met gediplomeerde en enthousiaste pedagogisch Medewerkers. Wij vinden het voor kinderen en ouders belangrijk dat zij de opvang als een veilige, plezierige en uitdagende omgeving ervaren. In deze omgeving kunnen kinderen ontdekken, leren en zich ontwikkelen. Wij streven naar een goede samenwerking met ouders en verzorgers en dat zij hun kinderen met een gerust hart bij ons achter kunnen laten.

Om een goed idee te krijgen van de sfeer bij Cowboys & Indiana, kunt u het beste een rondleiding aanvragen.

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf waar veiligheid, vertrouwen, professionaliteit en liefde voor het kind op de voorgrond staan?

Kinderdagverblijf
Cowboys & Indiana
Overtoom 272-274
1054 JB Amsterdam

Tel: 020-4121026
Fax: 020-6894392
info@cowboysenindiana.nl
LRK nummers
KDV: 139066809
Inschrijven
Cowboys & Indiana - KDV

Openingstijden
8:00 - 18:30
Kinderopvang Cowboys & Indiana
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Vacatures